BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

5 Mayıs 2010 Çarşamba

merhaba dünya

Ben geçtiğimiz aylarda, benden önceki nesillerin mahvettiği bir dünyaya gözlerini açmış olan bir bebeğim. Adım Sabahattin Seymen Çelik. Evet, gördüğün üzere ülkemin, hatta aslında dünyanın şu ilginç geleneğine uyarak öncelikle dedemin ismini almışım. Ailem adımı kararlaştırmakta oldukça güçlük çekmiş, hele ki maymun iştahlı babam sürekli fikir değiştirir olmuş. Halamın bulduğu isim, yani Uras, dedemce uygun görülmeyince, işte bu son halini alıvermiş birdenbire.

Doğduğum andan beri açmışım, doğduğumda yapıştığım annemi bir türlü bırakamamışım, ya da halam beni hep o şekilde gördüğü için öyle söylüyor. Zavallı annemi öyle sömürür olmuşum ki ek besine başlamışlar. 1 mayısta 40 günlük olmuşum. O güne kadar hastaneye gitmek dışında evden dışarı adımımı atmamışım. Zaten adım atamıyorum henüz ama atınca neler olucak kimbilir, ailemin vay haline diyorum.

Bütün bunları halam yazıyo aslında, herşey onun gözünden. O beni çok seviyomuş sanırsam. Her ne kadar sınav haftasının tam ortasına, sabahın beşinde gelerek bomba gibi düşmüş olsam da seviyomuş hem de. Bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler, benim yeğenim zamanın nimetlerinden eksik kalmasın, diyor kendisi. Yıllar sonra bakıp "Nerden nereye!" dememi istiyormuş.

İşte bu yüzden Ilovemyaunt!

Evet megaloman biraz da :)

0 yorum: